My Image

Daar wordt aan de deur geklopt!

De leukste Sint heeft de leukste vrienden bij ieder klussie, bijvoorbeeld Piet Toby of Piet Zussie!

Samen kunnen ze langskomen op een evenement, feest of huisbezoek, en de kinderen verwennen met cadeautjes, pepernoten en kruidkoek!

Is een bezoek aan jou echt helemaal je ding? Vraag Sint dan of hij langs kan komen via de knop ‘contact en boeking’.

Sinterklaas!

Piet Toby

Piet Toby

De leukste Piet van Nederland! Kampioen schoorsteenklimmen en geweldige zanger. Heeft een ontzettend goed geheugen en houdt het grote boek van Sinterklaas daarom bij. Alleen niet zo handig met het inpakken van cadeautjes. Krijgt daarvoor vaak van Sinterklaas op zijn kop.

Sinterklaas!

Sinterklaas

Sinterklaas, die kent echt iedereen! Piet Toby en Zussie kunnen hem gelukkig, ondanks zijn hoge leeftijd, altijd aan het lachen maken! Houdt van de koude decembermaand, maar geniet de rest van het jaar in Spanje. Heeft de afgelopen 500 jaar stiekem geleerd te drummen en kan dat als de beste!

Zussie!

Zussie

Zussie is het zusje van Piet Toby, maar dat hadden jullie natuurlijk al gezien! Is gelukkig beter met inpakken dan Toby en heeft een diploma Marsepein maken! Glijdt nog wel eens uit over de pepernoten die zij zelf strooit.

Weer- en windklaar dankzij Jaap Keyzer

Als je, zoals Sint, je in het koude gure winterweer naar buiten begeeft, dan krijg je nogal wat te verduren. Sint’s haren en baard doorstaan weer en wind en ondanks Sint’s hoge leeftijd zien ze er nog prachtig uit!

Kapper Jaap Keyser uit Zaandam verzorgt Sint’s haren en baard al jaren. Gelukkig is hij er ook voor jongere klanten. Je vindt hem op:

Kapsalon Keyser Hogendijk 126 – Zaandam
Tel. 075-6172193


My Image
De robijnen van de leukste Sint